Divi Overlays

(3 klantbeoordelingen)

De ultieme Divi Popup Builder is hier! Divi Overlays is de meest populaire Divi Popup-plug-in en is de gemakkelijkste (en krachtigste) manier om prachtige overlays, pop-ups of modals op volledig scherm te maken met behulp van de Divi Builder.

Divi Overlays maakt gebruik van de kracht en flexibiliteit van de Divi Builder, waarmee u eenvoudig elk denkbaar type inhoud aan een overlay kunt toevoegen en deze vervolgens kunt activeren met alles op de pagina: tekstlinks, afbeeldingen, Divi-knoppen, enz. Of gebruik een automatische trigger zoals getimede vertraging, scrollvertraging of wanneer mensen de intentie hebben om de pagina te verlaten.

Laagste prijsgarantie
Direct downloaden
Originele bestanden
Voor alle WordPress websites

4,99

ACTIEPRIJS!
Meer informatie over de Divi Overlays

Divi Overlays maakt gebruik van aangepaste berichttypen en de Divi Builder om u de mogelijkheid te geven om eenvoudig onbeperkte overlays te maken (ook bekend als pop-ups, modals of lichtbakken) met elk denkbaar type inhoud en vervolgens de overlay vanaf elke pagina te activeren, met alles als Een aanleiding!

Dit betekent dat je nu een extra laag van je website hebt! Waarom je overlays moet gebruiken voor uw website? Met overlays kunt u extra inhoud weergeven, zonder kostbare pagina-ruimte in beslag te nemen EN zonder te wachten tot de pagina is geladen.

Hier zijn slechts enkele voorbeelden van de vele dingen die u kunt weergeven met Divi Overlays:

 • Prijstabellen
 • Contactformulieren, inschrijfformulieren, meerstaps inschrijfformulieren
 • Afbeeldingsgalerijen en afbeeldingsschuifregelaars
 • Winkelwagen Overlays

 

 • Versie: 2.8.9.9
 • Laatste update: recent

Officieel product
Direct downloaden
Gebruik deze download zo vaak als je wilt
Regelmatig updates

Divi Admin Color Scheme maakt deel uit van meer… 

Deze premium plugin is uitgegeven door Divi Life. Divi Life (klik) is één van de beste ontwikkelaars voor Divi. Er is ook een bundel beschikbaar van Elegant Themes en Divi Pro. Hierin vind je de belangrijkste plugins en thema’s (per merk) voor een scherpe bundelprijs.

Bekijk alle downloads van Elegant Themes, de maker van Divi en inspirator van deze plugin. Onbeperkt toegang tot al onze Premium downloads? Sluit dan een maandelijkse Premium Lidmaatschap af en geniet van alle plugins, thema’s, (gratis) eBooks en andere downloads!

Heb je vragen over deze download? Neem dan zeker een kijkje bij de ‘Vraag- en antwoord‘ sectie.

Wil je de officiële website van deze WordPress Download bekijken? Klik dan op een van de onderstaande links. Je kunt hier ook terecht voor online demonstraties (showcase), of specifieke ondersteuning voor deze plugin.
OFFICIËLE WEBSITE & DEMO

Goed, beter, beste!

Op WP-Downloads bepaal jij zelf welke producten je downloadt!

Heb je eenmalig een plugin of thema nodig? Download dan een enkel bestand.

Wil je goed van start gaan met je WordPress of WooCommerce website? Ga dan voor de WP Starterspack. In dit pakket vind je de beste plugins en thema's.

Wil je al onze downloads gebruiken op zoveel mogelijk websites, en dat voor altijd? Neem dan een maandelijks abbonement voor slechts €14,99. 

 

Waarom koos jij voor Divi Overlays

3 reviews for Divi Overlays

 1. J v.d.Velden (geverifieerde eigenaar)

  Plugin werkt niet omdat ik geen activatie code heb gekregen. Op de site staat dat de plugins correct werken???????????

  (0) (0)
 2. Ed van der Post (geverifieerde eigenaar)

  Uiteindelijk een goede service..en werkt prima

  (0) (0)
 3. Ed van der Post (geverifieerde eigenaar)

  Geen licensiecode……? dus werkt niet

  (0) (0)
Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom ook jij voor ons kiest

Direct downloaden

Originele bestanden

Jouw WordPress partner

Velen gingen je voor

Mogen we je iets vragen?

Wil jij deze pagina delen met je vrienden en familie als jij onze downloads goed vindt? We zullen het echt waarderen. Zo helpen we elkaar met groeien. Deel deze link via Facebook, Twitter, WhatsApp of een van de andere deel-mogelijkheden via onderstaande knoppen.

WP Vraag & Antwoord

Hoe vaak mag ik deze download gebruiken? Zo vaak als je zelf wilt. Op je eigen of andere websites!

Kan ik gelijk aan de slag met de bestanden? Jazeker! Na het downloaden de bestanden direct gebruiken.

Krijg ik bij het bestellen ook toekomstige updates? Ja. Minimaal een jaar lang, of zolang je lid bent als je ons Premium Lidmaatschap in bezit hebt!

Zorg je ervoor dat je alle vragen met antwoorden hier leest?

Word lid van de WordPress Community!

Kom je ergens niet uit? Probeer anderen het probleem niet voor je op te lossen, maar ga zelf aan de slag. Zo bespaar je tijd én kun je in de toekomst meer aan jouw eigen bedrijf werken. Word daarom lid van onze Facebook Community.

WordPress Premium Support

Kom je er zelf niet uit? Zelfs niet met onze Community en Vraag & Antwoord-sectie? Dan is jouw probleem weggelegd voor WordPress experts. Neem contact met ons op voor meer informatie.