Divi Coming Soon

Divi Coming Soon is hier! Een 100% GRATIS Divi-plug-in! 😍

Met Divi Coming Soon kunt u Coming Soon-pagina’s, Onder Constructie-pagina’s en onderhoudsmoduspagina’s maken (of hoe u ze ook wilt noemen) met behulp van de Divi Builder!

Wanneer je de plugin activeert, zal de Divi Coming Soon-plug-in al het verkeer (behalve ingelogde beheerders / editors) omleiden naar uw aangewezen Coming Soon-pagina terwijl u de site ontwerpt, bouwt of eraan werkt.

Divi Coming Soon is extreem lichtgewicht en ZEER gemakkelijk te gebruiken. Installeer, activeer en kies uw Coming-soon-pagina!

Laagste prijsgarantie
Direct downloaden
Originele bestanden
Voor alle WordPress websites

GRATIS!

Meer informatie over de Divi Coming Soon

Jaja, WP-Downloads.nl heeft weer een gratis plugin ter beschikking gesteld! Stel dat u een website ontwerpt / bouwt voor een klant op het uiteindelijke domein, maar u wilt niet dat de klant over uw schouder meekijkt terwijl u de site bouwt. Als u Divi Coming Soon installeert, wordt al het verkeer omgeleid naar de door u aangewezen pagina ‘Binnenkort / in aanbouw’ terwijl u aan het bouwen bent.

Hiermee kunnen alle aangemelde beheerders / editors de website blijven zien (en bouwen). Het maakt niet uit waar het verkeer vandaan komt of op welke pagina ze terechtkomen, Divi Coming Soon houdt uw site verborgen terwijl u deze er mooi uit blijft laten zien!

Een ander scenario voor het gebruik van Divi Coming Soon is voor routineonderhoud, updates, wijzigingen, enz. Als u aan de site werkt en niet wilt dat bezoekers de site in een overgangsfase zien terwijl er aan dingen wordt gewerkt, installeert u Divi Binnenkort komen met een bericht van het type “We komen zo terug” kan zeer nuttig zijn.

  • Versie: 1.0
  • Laatste update: recent

Officieel product
Direct downloaden
Gebruik deze download zo vaak als je wilt
Regelmatig updates

Divi Admin Color Scheme maakt deel uit van meer… 

Deze premium plugin is uitgegeven door Divi Life. Divi Life (klik) is één van de beste ontwikkelaars voor Divi. Er is ook een bundel beschikbaar van Elegant Themes en Divi Pro. Hierin vind je de belangrijkste plugins en thema’s (per merk) voor een scherpe bundelprijs.

Bekijk alle downloads van Elegant Themes, de maker van Divi en inspirator van deze plugin. Onbeperkt toegang tot al onze Premium downloads? Sluit dan een maandelijkse Premium Lidmaatschap af en geniet van alle plugins, thema’s, (gratis) eBooks en andere downloads!

Heb je vragen over deze download? Neem dan zeker een kijkje bij de ‘Vraag- en antwoord‘ sectie.

Wil je de officiële website van deze WordPress Download bekijken? Klik dan op een van de onderstaande links. Je kunt hier ook terecht voor online demonstraties (showcase), of specifieke ondersteuning voor deze plugin.
OFFICIËLE WEBSITE & DEMO

Goed, beter, beste!

Op WP-Downloads bepaal jij zelf welke producten je downloadt!

Heb je eenmalig een plugin of thema nodig? Download dan een enkel bestand.

Wil je goed van start gaan met je WordPress of WooCommerce website? Ga dan voor de WP Starterspack. In dit pakket vind je de beste plugins en thema's.

Wil je al onze downloads gebruiken op zoveel mogelijk websites, en dat voor altijd? Neem dan een maandelijks abbonement voor slechts €14,99. 

 

Waarom koos jij voor Divi Coming Soon

beoordelingen

Wees de eerste om “Divi Coming Soon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom ook jij voor ons kiest

Direct downloaden

Originele bestanden

Jouw WordPress partner

Velen gingen je voor

Mogen we je iets vragen?

Wil jij deze pagina delen met je vrienden en familie als jij onze downloads goed vindt? We zullen het echt waarderen. Zo helpen we elkaar met groeien. Deel deze link via Facebook, Twitter, WhatsApp of een van de andere deel-mogelijkheden via onderstaande knoppen.

WP Vraag & Antwoord

Hoe vaak mag ik deze download gebruiken? Zo vaak als je zelf wilt. Op je eigen of andere websites!

Kan ik gelijk aan de slag met de bestanden? Jazeker! Na het downloaden de bestanden direct gebruiken.

Krijg ik bij het bestellen ook toekomstige updates? Ja. Minimaal een jaar lang, of zolang je lid bent als je ons Premium Lidmaatschap in bezit hebt!

Zorg je ervoor dat je alle vragen met antwoorden hier leest?

Word lid van de WordPress Community!

Kom je ergens niet uit? Probeer anderen het probleem niet voor je op te lossen, maar ga zelf aan de slag. Zo bespaar je tijd én kun je in de toekomst meer aan jouw eigen bedrijf werken. Word daarom lid van onze Facebook Community.

WordPress Premium Support

Kom je er zelf niet uit? Zelfs niet met onze Community en Vraag & Antwoord-sectie? Dan is jouw probleem weggelegd voor WordPress experts. Neem contact met ons op voor meer informatie.