Vraag & Antwoord

WordPress. Één van de meest gebruiksvriendelijke CMS-systemen (content management system). Toch kan het zijn dat je met je handen in het haar zit omdat je niet weet hoe plugins werken, een bestand niet geuploadt krijgt of heb je een vraag over het downloaden van bestanden of jouw abonnement. In alle gevallen vind je op deze pagina een antwoord op je vraag. Scroll snel door!

Samen naar de top!

Word lid van de leukste WordPress-community, bespaar geld en ontvang de beste Premium plugins en thema’s! 

Klaar om jouw website, bedrijf of organisatie laten floreren? Like dan onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van de laatste updates.

Jij, ik, op Facebook!

Meld je aan bij de WordPress Downloads Facebook Community!

Vind mensen zoals jij in onze superleuke Facebookgroep. Hier worden de beste downloads gedeeld, jouw vragen beantwoord en kun je op zoek gaan naar andere WordPress gebruikers.

Voordelen van de WP DL NL groep:

  • Stel vragen over WordPress
  • Help anderen met WordPress
  • Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  • Ontvang gratis tips en tools voor WordPress onderhoud
  • De leuke WordPress community van Nederland!

WP Premium Support

Kom je er zelf niet uit met deze vraag- en antwoord sectie? Schakel dan de hulp in van WordPress professionals. Vraag de dienst aan voor €70 (30 minuten) en stuur ons een email met jouw verzoek.

Over WP-Downloads.nl

Ben je lid van WP-Downloads.nl? Dan kun je al onze bestanden downloaden. Als lid betaal je maandelijks een klein bedrag. 

Wat is het verhaal achter WP-Downloads.nl?

WP-Downloads.nl is dé Nederlandstalige website voor WordPress fans die het meeste willen halen uit hun website. Lees meer over ons op deze pagina.

Welke producten en diensten bieden jullie aan?

WP-Downloads.nl biedt de beste eBooks, plugins en thema’s aan via onze webshop. Verder bieden wij je via onze blog en op de socials veel meer aan, zoals tips, adviezen en kortingscodes.

Waarom kunnen wij de producten voor een lage prijs aanbieden?

Alle WordPress items zoals plugins en thema’s dienen onder de GPL-licentie te worden aangeboden. Daar lees je hier meer over. Dit houdt in dat WP-Downloads.nl bepaalde diensten en producten mag redistribueren onder onze klanten. Jouw bijdrage aan onze website zorgt ervoor dat we weer meer producten en downloads kunnen aanbieden. Je kunt het zien als een vorm van crowdfunding waarbij iedere partij het meeste waar voor zijn geld krijgt. Jij, als klant. Wij als distributeur en de ontwikkelaars, die wij weer betalen.

Zo blijven de prijzen laag.

Hoe kan ik premium support ontvangen voor “x”-download?

Je kunt op twee manieren premium support krijgen voor een van onze downloads. Wie een product downloadt via onze website ontvangt alleen een enkele download. Hierbij is logischerwijs geen support aanwezig: wil je support ontvangen van de officiële aanbieder, dan dien je het product aan te schaffen via de de officiële website. De link hiervoor vind je bij het product zelf.

Je kunt ook onze WordPress Premium hulp inschakelen. Wij dienen dan als schakel tussen jou en de aanbieder. Deze dienst is niet gratis.

Vragen over plugins, thema’s en installatie

Ben je lid van WP-Downloads.nl? Dan kun je al onze bestanden downloaden. Als lid betaal je maandelijks een klein bedrag. 

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Je kunt een bestand of dienst afnemen door naar de productpagina te gaan. Hier kun je makkelijk een bestelling plaatsen en eventueel betalen via iDeal of een van de andere betaalmogelijkheden.

Welke betaalmethoden zijn aanwezig?

Je kunt op de meest gangbare manieren een bestelling plaatsen. Dat kan bijvoorbeeld via Paypal, iDeal, en Bancontact.

Waar kan ik informatie vinden over mijn bestellingen en de bestanden downloaden?

Je kunt alle benodigde informatie vinden in jouw eigen dashboard, onder het kopje “Mijn Account”. Dit kopje vind je rechtsboven als je onze website bezoekt via een laptop of computer. Je kunt ook hier klikken.

Hoe zit het met de niet-goed-geld-terug-garantie?

Gezien de aard van onze producten (downloads, eBooks, etcetera) geldt het niet-goed-geld-terug-principe niet op onze website. Zodra je een bestelling hebt geplaatst en dus akkoord bent gegaan met onze leveringsvoorwaarden, de algemene voorwaarden, disclaimer en privacy statement is de bestelling definitief. Alleen wanneer een download niet overeenkomt met onze productinformatie is het mogelijk om jouw geld terug te krijgen.

Voor vragen kun je natuurlijk wel altijd bij ons terecht.

Hoe lang kan ik mijn bestanden downloaden?

Je kunt jouw bestand downloaden zo lang je Premium Lid bent, of voor 1 jaar als je een product koopt.

Hoe zit het met updates?

Zolang je een bestand kunt downloaden (zie de vraag hierboven), heb je toegang tot alle eventuele product-updates.

Hoe kan ik na een jaar een product weer downloaden?

Is jouw product verlopen? Dan kun je na een jaar opnieuw een bestelling plaatsen om de bestanden weer te downloaden.

Kan ik de gekochte producten gebruiken op andere websites?

Alle producten zijn beschikbaar onder het GNU-licentie. Lees hiervoor onze algemene voorwaarden.

Terms & conditions

Kan ik bij jullie terecht voor technische ondersteuning?

Ja, bij vragen of andere verzoeken kun je onze betaalde dienst WordPress Support inschakelen.

Een gedownload bestand vraagt om een activatie

Al onze bestanden zijn door de officiële organisaties geactiveerd. Je kunt dergelijke meldingen dus negeren. Het product zal na het installeren direct goed werken.

Wanneer krijgt een download een nieuwe update?

Wij updaten de belangrijkste downloads dagelijks, wekelijks of maandelijks. Je kunt ieder moment een verzoek indienen om een download te updaten, of een verzoek indienen om nieuwe downloads beschikbaar te maken.

Worden de geïnstalleerde producten automatisch geüpdatet?

Nee. Je dient de downloads zelf te updaten. Zie volgende vraag. Als je wilt dat een plugin automatisch updated dien je het product aan te schaffen via de gegeven “Officiële Link” op de productpagina.

Hoe kan ik een plugin updaten?

Dit kun je doen door de bestanden via FTP te uploaden, of door onze gratis WP-Downloads.nl Updater te gebruiken. Klik daarvoor hier.

Waar kan ik de Algemene Voorwaarden nalezen?

Je kunt de Algemene Voorwaarden hier nalezen.

Ik heb een vraag. Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Neem contact met ons op via WhatsApp, email of facebook. Zie ons contactpagina.

Welke restricties hebben de downloads?

Normale gebruikers zullen geen restricties tegenkomen. We hanteren een Fair-Use policy, waarbij we ieder lid per dag maximaal 30 bestanden laten downloaden. Zo blijft onze serverkracht behouden voor iedereen en gaan we fraude tegen.

WP Premium Abonnement

Ben je lid van WP-Downloads.nl? Dan kun je al onze bestanden downloaden. Als lid betaal je maandelijks een klein bedrag. 

Wat houdt een Premium Lidmaatschap in?

Premium Leden van WP-Downloads.nl krijgen toegang tot alle eBooks, plugins en thema’s. Deze toegang is inclusief updates, zo lang je lid bent.

Hoe stop ik mijn Premium Lidmaatshap?

Je kunt vanuit jouw eigen account jouw Premium Lidmaatshap direct beëindigen. Stuur ons een email bij vragen.