Niemand zal ontkennen dat WooCommerce zijn stempel heeft gedrukt op het WordPress ecosysteem. Een gratis uitbreiding die best gebruiksvriendelijk is en voor bijna iedereen een oplossing kan zijn om online diensten en producten te verkopen. Verschillende merken voor WordPress hebben daarom thema’s en plugins uitgebracht, waaronder Yith. Op onze website vind je een uitgebreide lijst met downloads voor Yith en een leuke bundel met daarin de beste plugins van Yith. In dit artikel zullen we de beste Yith downloads nog eens voor je uitlichten!

YITH WooCommerce Membership Premium

Wil je gedeeltes van je WooCommerce website beperken en alleen toegang verlenen aan bepaalde gebruikers of gebruikersrollen? Dan is deze plugin iets voor jou! Deze plugin is nu afgeprijsd naar €4.99!

Yith WooCommerce Wishlist

Een van de beste manieren om klanten te behouden is om een wenslijstoptie te activeren voor je website. Je herkent het vast wel. Deze download is gratis.

Yith Infinite Scrolling

What’s better than a potential customer scrolling through your products? A potential customer scrolling through a never-ending list of your products. Well, never-ending being subjective to how many products you have in your store. But you get it. The Yith WooCommerce plugin for Infinite Scrolling does just that. Ook deze download van Yith is gratis.

YITH WooCommerce Uploads Premium

Sta je gebruikers toe om bestanden up te loaden tijdens het bestellen. Of je nou informatie vraagt als foto’s, PDF bestanden of Word documenten: met deze plugin kan het. Download YITH WooCommerce Uploads Premium hier. Voor slechts €4,99 tover je jouw website om naar een premium uploads website!

Conclusie

Zoals je op onze website kunt zien zijn er veel meer downloads voor Yith. Volgens ons zijn de bovengenoemde plugins echter een must-have als je jouw ROI (return of investment) in je website wilt verhogen. Niet denken maar doen! Welke plugins van Yith gebruik jij het liefst? Laat het ons weten in de comments.