De GPL-Licentie

WP-Downloads.nl is een website met Premium WordPress thema’s en plugins. Ook WooCommerce uitbreidingen en thema’s vind je op onze website. Wij bieden je GPL-producten aan.

Wat betekend de term “GPL”?

De term GPL licentie kom je wel eens tegen bij WordPress bestanden. GPL staat voor General Public License, oftewel een licentie die voor het breder publiek bestemd is. Jij bepaald wat je met de downloads doet: gebruik je het één keer voor je website, of tien keer, of pas je het zelfs aan met HTML, CSS of PHP? Dat maak alleen jij uit. Hierdoor kunnen we de plugins voor een vaste, lage prijs (per maand) aanbieden.

Is GPL hetzelfde als gratis?

Nee. GPL is de licentievoorwaarde. Ontwikkelaars mogen hun downloads gratis óf betaald aanbieden. De meeste gratis plugins vind je natuurlijk op WordPress zelf. Betaalde plugins en thema’s vind je op onze website en de websites van de ontwikkelaars.

Onze belangrijke GPL-aandachtspunten

  • WP-Downloads.nl is jouw betrouwbare partner voor WordPress downloads.
  • Een groot deel van onze plugins en thema’s zijn ontwikkeld door third-parties (ontwikkelaars).
  • WP-Downloads.nl is niet gelieerd, betrokken of onderdeel van de third-parties.
  • Downloads die wij ter beschikking stellen voldoen volledig aan de gestelde GPL eisen.

Wij kunnen niet de kwaliteit of functionaliteit garanderen van de hier aangeboden downloads. Noch kunnen wij verantwoordelijk gehouden worden voor de gevolgen van het installeren van deze bestanden.

Wij voorzien onze klanten niet van download-specifieke ondersteuning. Wel kun je onze professionele WordPress-hulp inschakelen voor het installeren of ontwikkelen van jouw website.